Visita d'Enric Piquet, President d'Honor de la Federació Catalana de Basquetbol

La Federació Catalana de Basquetbol ha estat l'escenari d'una emotiva trobada entre el seu actual President, Ferran Aril, i el President d'Honor, Enric Piquet.

02-07-2020 13:30

L'actual President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Sr. Ferran Aril, i el President d'Honor de l'FCBQ, Sr. Enric Piquet, han mantingut una trobada aquest dijous 2 de juliol a la seu de la Federació Catalana de Basquetbol a Barcelona. Durant la seva visita, el Sr. Piquet ha volgut agrair aquest gest de l'actual president així com conèixer, de ben a prop i entre d'altres, l'estat actual de la Federació Catalana de Basquetbol i del Bàsquet Català, i de totes les seves competicions.

El President d'Honor de l'FCBQ, ex jugador de bàsquet i ex dirigent esportiu que va accedir a la Federació Catalana de Basquetbol l'any 1973, institució que va presidir durant vint-i-sis anys (1985-2010), també s'ha interessat pels nous projectes i reptes de futur de l'FCBQ, o l'afectació en el Bàsquet Català de la crisi sanitària provocada pel coronavirus; i ha pogut saludar als diferents treballadors i treballadores de la Federació.

| FCBQ |