L'FCBQ posa en marxa el Curs de Categoria Sènior a distància

El nou model formatiu es reforça amb aquest innovador curs de 2n nivell federatiu, a través del qual els entrenadors i les entrenadores tindran més facilitats per formar-se.

22-06-2020 13:00

Aquest dilluns 22 de juny, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha presentat de forma virtual, la nova oferta de Curs de Categoria Sènior (2n Nivell Federatiu) a distància per a entrenadors i entrenadores que s'ha dissenyat des del Comitè Tècnic.

La presentació, que s'ha pogut seguir en streaming a través de Microsoft Teams, ha arrencat amb una introducció de Ferran Aril, President de l’FCBQ. "Aquest projecte suposa donar un pas endavant a nivell qualitatiu i un salt evident del treball tècnic. És una proposta important per a potenciar i promocionar el nostre esport. Formar bons entrenadors significa que surten bons jugadors i jugadores", ha dit Aril.

Les inscripcions al Curs de Categoria Sènior, que s'inclou dins del nou model de formació creat juntament amb Forma't, Institut d'Ensenyament Superior, s'obriran aquest dimarts. Un cop els alumnes hagin accedit a l'Aula Virtual tindran un màxim d'un any natural (365 dies) per presentar-se a les convocatòries d'exàmens. Cada alumne podrà personalitzar la durada de la formació i el seu itinerari formatiu en funció de la seva disponibilitat. "Es tracta d’un projecte que permetrà que els nostres entrenadors estiguin més i millor preparats que en el passat", ha explicat Salva Chiva, President del Comitè Tècnic de l'FCBQ.

"Avui és un dia especial amb la presentació d’un curs de molta qualitat, més modern i que compta amb la participació de formadors de primer nivell", ha afegit Xavi Rodríguez, Director Tècnic de l'FCBQ.