Els Clínics de Butxaca FCBQ arriben a la desena setmana

Berni Álvarez i Madelen Urieta seran els protagonistes de les pròximes sessions d'aquesta proposta del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol.

29-05-2020 10:00

Berni Álvarez (dimarts 2 de juny, 18 h) i Madelen Urieta (dijous 4 de juny, 18h) seran els protagonistes de la desena setmana dels Clínics de Butxaca de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). L'entrenador del CB Tarragona ha escollit el següent títol per a la seva xerrada: 'Millorem el tir'. L'entrenadora de l'RPK Araski, per la seva banda, parlarà sobre 'Llevando al límite a la jugadora'.

Els Clínics de Butxaca són una iniciativa del Comitè Tècnic que pretén adaptar la seva Formació Continuada a la situació de confinament que estem vivint. Dues vegades per setmana, cada dimarts i cada dijous, l'FCBQ programa un clínic on-line de 30 minuts de durada que es pot seguir des de casa a través de l'Instagram Live del Comitè TècnicAquests Clínics de Butxaca s'estructuren de la següent forma. Un entrenador o entrenadora de prestigi realitza una xerrada de 15 o 20 minuts i després els assistents virtuals disposaran de 15 minuts més per realitzar les preguntes o demanar els aclariments que considerin necessaris. Pol Velázquez, Jaume Ponsarnau, Montse Gallegos, Jordi Fernández, Raquel Romo, Pedro Martínez, Olga Vázquez, Bernat Canut, Mireia Capdevila, Toni Fontcuberta, Isaac Pujol, Ibon Navarro, Àlex Gordillo, Beti Orden, Carles Duran, Joan Plaza, Yasmina Alcaraz, Azahara Fort i Ricard Casas han sigut els ponents de les primeres setmanes. Xavi Ballesteros és l'encarregat d'introduir cada entrenador/a i moderar el torn de preguntes.

Una vegada finalitzat cada Clínic de Butxaca, el vídeo de la sessió es pot recuperar a través de l'IGTV del Comitè Tècnic. A més, al canal de You Tube els nens i les nenes del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) estan tenint la possibilitat de visualitzar un vídeo setmanal amb pràctics exercicis per poder fer des de casa mentre dura el confinament. Els jugadors i les jugadores d'aquest programa, a més, estan rebent concursos setmanals amb preguntes relacionades amb el món del bàsquet.