Ajudes de la UE Montgat i FEDI al projecte BQSolidari a Costa d'Ivori

UE Montgat i Associació FEDI aporten ajudes econòmiques i material de primeres necessitats a Costa d'Ivori, en un projecte emmarcat dins l'àrea BQSolidari de l'FCBQ.

26-05-2020 10:00

El col·lectiu d'entrenadors de la Unió Esportiva Montgat, davant la situació d'emergència actual per la pandèmia del COVID-19, sobretot a nivell econòmic, que està patint Costa d'Ivori, han decidit fer una donació per tal de recolzar el projecte del club del Maresme, emmarcat dins el programa BQSolidari de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), al país africà. 

Amb aquesta aportació econòmica, els preparadors de l'entitat maresmenca volen ajudar l'Eric Didi, tècnic de bàsquet dels joves de la població de San Pedro, ubicada a la regió de Bas-Bassandra de Costa d'Ivori, que ha perdut tota opció de guanyar-se la vida amb la suspensió de totes les activitats esportives decretades pel govern del país de l'Àfrica Occidental. Aquesta situació l'ha portat a no poder ni tan sols costejar les despeses hospitalàries, no per la COVID-19 sinó per una altra malaltia molt més comuna en aquestes zones com és la malària.

FEDI fa donacions a l'Hospital de San Pedro

L'associació FEDI, que va impulsar fa 4 anys el torneig de bàsquet a la localitat de San Pedro, liderada per Christian Bonham, entrenador de la UE Montgat, i Encarna Esquivel, ja va fer una donació econòmica a l'Hospital de San Pedro, rebent així el recolzament del club en l'última entrega de material mèdic i productes per cuinar. La situació del personal hospitaleri és molt complicada ja que els metges han de comprar-se el seu propi material de protecció.