L'FCBQ present a una taula rodona convocada per INEFC

La Federació Catalana de Basquetbol ha participat en una reunió telemàtica engegada per l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya i que ha comptat amb la presència de diverses federacions catalanes.

20-05-2020 18:30

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha participat en una taula rodona entre federacions catalanes, convocada per l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC), celebrada durant el matí d'aquest dimecres 20 de maig. En aquesta trobada en forma de vídeoconferència, l'FCBQ ha estat present a través del seu cap de màrqueting Jorge Olivella, compartint coneixements juntament amb Sergi Garrido, en representació de la Federació Catalana de Futbol, Pere Torras, en nom de la Federació Catalana de Tennis, i Francesc Solanellas, com a membre responsable d'INEFC.

El motiu d'aquesta reunió, que també ha comptat amb prop de 100 alumnes del 3r grau d'INEFC, ha estat el de posar en comú les situacions i aportacions de les respectives federacions davant la Pandèmia COVID-19 per a poder conèixer, de primera mà, quines han estat les mesures, les dificultats i les actuacions que s'han adoptat en aquest període d'afectació i confinament.

Així mateix, i entre d'altres qüestions analitzades, també s'han exposat les principals problemàtiques econòmiques que s'estan esdevenint a causa de la tessitura actual. El tancament de la trobada informativa l'han protagonitzat les intervencions dels estudiants, amb preguntes relacionades amb les explicacions compartides per part de les federacions. 

| FCBQ |