La Federació Catalana de Basquetbol torna a obrir les seves instal·lacions

Les instal·lacions de l'FCBQ a Barcelona, així com les seves Representacions Territorials de Girona, Lleida i Tarragona tornen a obrir al públic aquest dilluns 25 de maig.

25-05-2020 09:00

Des del passat 16 de març, totes les oficines federatives s'han mantingut tancades a fi de prevenir la salut de tots els treballadors de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i tot el col·lectiu del Bàsquet Català, assumint les recomanacions emeses pel Ministeri de Treball i Economia Social en relació al coronavirus.

Malgrat tot, la Federació Catalana de Basquetbol va decidir intensificar el sistema de teletreball per part dels seus professionals durant tots aquests dies, i així poder garantir el servei als seus clubs afiliats.

Aquests sistema de teletreball va finalitzar diumenge 24 de maig i a partir d'aquest dilluns 25 de maig les diferents oficines tornen a obrir però amb les següents indicacions i recomanacions:

- Es recomana l'ús de les aplicacions i eines telemàtiques ja existents o implementades en aquest període de teletreball per a qualsevol tràmit a realitzar, així com contactar amb nosaltres mitjançant telèfon o email (veure llistat de contactes FCBQ).

- En cas que sigui necessari fer tràmits presencials, aquests també es recomana contactar amb la persona o departament i acordar una cita.

- Les visites (ja sigui amb cita prèvia o casuals) per a poder accedir a les instal·lacions serà obligatori l'ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic.

L'FCBQ seguirà posant especial atenció a l'evolució de l'actual situació sanitària, i qualsevol mesura al respecte serà comunicada immediatament. Lamentem les molèsties que aquestes accions puguin ocasionar i agraïm, per endavant, la vostra comprensió i col·laboració, i restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment al respecte.