Nous cursos d'iniciació a l'arbitratge (estiu 2020)

L'Escola d'Àrbitres de l'FCBQ organitzarà, aquest estiu i si la situació es normalitza, nous cursos d'arbitratge per tot el territori.

20-04-2020 12:00

Durant l'estiu, l'Escola d'Àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà cursos d'arbitratge a Barcelona, Manresa, Girona, Lleida i Tarragona.

La majoria d'aquests cursos es realitzaran en format intensiu, podeu consultar la informació detallada als horaris provisionals que trobareu als documents adjunts d'aquesta notícia.

Podeu tramitar la vostra inscripció als cursos mitjançant els enllaços a l'aplicació d'inscripcions que trobareu en aquesta pàgina.

En funció de les mesures per COVID-19 que les autoritats competents puguin prendre per aquestes dates, ens reservem el dret a modificar la planificació de dies o hores, desdoblar qualsevol dels cursos per tal de garantir l'aforament, modificar els espais, realitzar la docència de la part teòrica a distància o qualsevol altra mesura que tingui per objectiu complir amb les directrius que puguin haver vigents i la salut de tots els assistents.

| Àrbitres | FCBQ |