Ja podeu recuperar el 24è programa de Bàsquet Català per Esport3

Adrià Salas, músic i cantant de La Pegatina i el seu vincle amb el bàsquet, juntament amb un recull de vídeos del #BàsquetMaiPara en el programa 24 de Bàsquet Català.

02-04-2020 09:00

Aquest dilluns 30 de març i dimecres 1 d'abril es va emetre, a Esport3, el 24è programa encapsulat de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la productora Replay Serveis Audiovisuals.

El nou programa arrenca amb un interessant reportatge amb l'Adrià Salas, músic i cantant de La Pegatina. Abans del confinament actual, 'Bàsquet Català' va poder entrevistar i fer uns tirs amb el popular cantant català a l'Escola Elvira Cuyàs de Montcada i Reixac, on es va iniciar com a jugador. Després de la seva etapa mini al llavors CP Elvira Cuyàs, el FC Barcelona es va fixar en ell i l'Adrià va defensar la samarreta blaugrana a les categories infantil i cadet preferent amb companys d'equip com Marc Gasol. Més tard, el cantant de La Pegatina va passar al cadet i júnior preferent del CB Sant Josep Badalona i va arribar a entrenar i coordinar equips base del CB Montcada. En aquesta entrevista, l'Adrià també ens desvetlla les semblances existents entre la música i el bàsquet, així com els projectes de futur d'un grup de moda en el panorama musical actual que, en els seus 15 anys d'existència, ja han actuat a més de 30 països superant els 1.000 concerts. A més a més, l'Adrià també és notícia aquests dies per l'autoria de 'Quédate en tu casa', la cançó oficial del festival en streaming #Yomequedoencasa composada durant aquests dies de confinament.

Qui també protagonitza aquest 24è programa és la gran família del Bàsquet Català amb un recull dels múltiples vídeos rebuts seguint la crida de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) de quedar-se a casa durant aquests dies i d'inundar les xarxes socials de vídeos enregistrats practicant bàsquet a casa amb el hashtag #BàsquetMaiPara. Des de cistelles impossibles en una cistella de bàsquet de qualsevol mida, a exercicis tècnics en espais reduits, passant a encistellar qualsevol element en una cistella o similar: tot això perquè el bàsquet mai s'atura del tot i amb la intenció que aquests dies a casa com a prevenció de propagació del coronavirus siguin més entretinguts.

Cal recordar que aquest 24è programa s'ha editat durant la situació de confinament actual que vivim i que, evidentment, l'activitat esportiva i qualsevol altre acció derivada de la mateixa ha quedat suspesa, però volem seguir aportant il·lusió i molts ànims a la gent del Bàsquet Català, i creiem que continuar amb l'emissió d'aquest programa donarà a tots una mica d'alè per portar una mica millor aquesta excepcional realitat.

'Bàsquet Català' és un programa propi de l'FCBQ en el que es mostren projectes, programes, esdeveniments i activitats del Bàsquet Català però, i sobretot, amb protagonisme dels nostres clubs i els seus jugadors, entrenadors, directius, aficionats. Cada programa encapsulat de 'Bàsquet Català' produït per la Federació Catalana de Basquetbol amb la productora Replay Serveis Audiovisuals per a Esport3 està composat per diferents reportatges i té l'objectiu de donar més visibilitat al nostre esport amb continguts cronològics però també atemporals.

Una vegada emesos, tots els programes també es poden recuperar al web d'Esport3 així com també al portal del programa 'Bàsquet Català'.

| FCBQ |