Campanya de GoFundMe pel projecte solidari Campus Sant Cugat Índia

Clubs esportius de Sant Cugat del Vallès desenvolupen des de fa anys aquest projecte esportiu solidari a Anantapur (Índia).

23-03-2020 16:00

Amb l'objectiu de continuar fent créixer l'esport a Anantapur, la zona més empobrida de l'Índia, la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) i el Qbasket Sant Cugat juntament amb d'altres clubs i entitats esportives de la ciutat celebraran, al juliol, el seu 8è campus de futbol i bàsquet dins el projecte solidari Campus Sant Cugat Índia.

Aquest projecte, sense afany de lucre, es va iniciar fa molts anys en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer tot emprenent un viatge de 15 dies a Anantapur. Per aquesta nova edició i per la dificultat de poder fer accions per poder recaptar diners, els responsables han llençat una campanya de donacions a través de la plataforma GoFundMe.

La propera expedició a l'Índia està prevista del 12 al 28 de juliol amb una quinzena d'entrenadors i un dels objectius del projecte és construir una pista de bàsquet a una escola on el bàsquet ha crescut i ha multiplicat per 10 els seus participants.

A part del campus de bàsquet, fa 3 anys que s'està promovent un torneig que ha comptat amb més de 150 participants i una vintena d'equips: 4 sèniors femenins, 4 sèniors masculins i 12 equips de base mixtes. Vinculat amb el torneig també es vol crear i fomentar una escola de bàsquet i lliga escolar.

Projectes i iniciatives com aquestes, desenvolupades per clubs, entitats, institucions, associacions i fundacions solidàries on l'esport i el bàsquet són els protagonistes han estat i seran una constant durant aquesta temporada en l'ecosistema del Bàsquet Català. Tots ells compten amb la col·laboració de la Federació Catalana de Basquetbol i els seus proveïdors els podreu consultar a l'apartat 'BQSolidari'.