Termini d’inscripció de jugadors/es a les categories de NO PROMOCIÓ

Dimarts 31 de març finalitza el termini per diligenciar llicències de jugadors/es a les categories de NO PROMOCIÓ  de la Federació Catalana de Basquetbol.

24-03-2020 12:00

D'acord amb l'article 42 del Reglament Jurisdiccional de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), el proper dia 31 de març finalitza el termini per diligenciar llicències de jugadors/es a les categories de NO PROMOCIO (Sèniors, Sots 25, Sots 21, Júniors i Cadets i Infantils Preferents). 

A partir de l'1 d'abril no es podran diligenciar llicències de jugadors/es en aquestes categories a excepció de (Sots 21 masculí Nivell B, Junior masculí Nivell C, Sots 21 Femení, Sots 21 Femení Nivell B i Júnior Femení Nivell B) donat que aquestes categories no donen dret d’ascens.

Donat que hi ha opcions que l'usuari Club no pot realitzar directament a l'aplicació de llicències (Baixes de jugadors/es, altes a la mateixa categoria, etc.), en aquests supòsits caldrà enviar per correu electrònic tota la documentació necessària per donar de baixa al jugador/a o be diligenciar la nova llicència al Departament de Llicències de l'FCBQ (llicencies@basquetcatala.cat) o be a la Representació Territorial corresponent:

-Girona: fcbq.girona@basquetcatala.cat
-Lleida: fcbq.lleida@basquetcatala.cat
-Tarragona: fcbq.tarragona@basquetcatala.cat

A les categories de Promoció i a les de No promoció sense dret d’ascens (Sots 21 masculí Nivell B, Junior masculí Nivell C, Sots 21 Femení, Sots 21 Femení Nivell B i Júnior Femení Nivell B) es podran tramitar llicències de jugadors/es fins l’hora d’inici de l’últim partit oficial de la temporada.

Les llicències d’Entrenadors/es, Delegats/des, Directius/vas, Directors/es Tècnics/ques, Metges, Fisioterapeutes i Preparadors Físics es podran tramitar en qualsevol categoria fins abans de l’hora d’inici de l’últim partit de la temporada.

Per a qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte amb el Departament de Llicències de l’FCBQ o amb la vostra Representació Territorial.

| FCBQ |