Cantaires consolida el liderat en el grup 1 del C.T. Sènior Masculí de Tarragona

Rapitenc i Salle Tarragona segueixen al capdavant del grup 2, mentre que Vila-seca i La Selva lluiten pel campionat femení.

03-03-2020 13:37

El passat cap de setmana es va disputar la dinovena jornada dels campionats territorials en categoria sènior, tant masculí com femení.

En el grup 1 de la competició masculina, el CB Cantaires no defalleix i va aconseguir una victòria molt important a Sant Pere i Sant Pau, l'equip que el segueix a la classificació. Els altres equips que lluiten pels primers llocs, CB Constantí Black i CB Àguiles B, no van fallar i van guanyar els seus compromisos del cap de setmana.

En l'altre grup del campionat masculí, Rapitenc i Salle Tarragona continuen lluitant pel liderat de la classificació i van guanyar a domicili. L'equip de Sant Carles de La Ràpita va aconseguir la victòria a Amposta en el derbi del Montsià, mentre que els tarragonins van vèncer a Alcanar. En un altre partit destacat de la jornada, el CB Morell B es va imposar al CB Calafell.

Finalment, en el campionat territorial sènior femení, el CB Vila-seca i el CB La Selva continuen a bon ritme i van guanyar els seus enfrontaments. Les vila-secanes es van imposar al CB SPSP i les selvatanes al CB Tarragona B.

| Tarragona |