21è programa de Bàsquet Català per Esport3

L'ALLSTAR 2020 de Copa Catalunya o la Final a Quatre de la 38a Lliga Nacional Catalana EBA, protagonistes del 21è programa.

21-02-2020 09:00

Aquest dijous 20 de febrer es va emetre, a Esport3, el 21è programa encapsulat de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la productora Replay Serveis Audiovisuals.

El nou programa arrenca a Granollers amb l'ALLSTAR 2020 de Copa Catalunya celebrat el cap de setmana del 25 i 26 de gener. Un espectacle en el que els i les protagonistes van ser les estrelles del Bàsquet Català, tant a nivell femení com masculí, amb la disputa del tradicional partit entre grups o conferències, així com el concurs de triples femení i el concurs d'esmaixades masculí, i una exhibició del Circuit 3x3 FCBQ. El president de l'FCBQ, Ferran Aril, valora aquesta nova edició en un reportatge que també compta amb entrevistes a la campiona en triples, Nairin de la Torre; i al Jordi Puig, campió en esmaixades.

Així mateix, el 21è programa també compta amb un reportatge de la Final a Quatre de la Lliga Nacional Catalana EBA 2019-20 celebrada a principis de febrer a Quart i en la que el CB VIC-UNIVERSITAT DE VIC es va proclamar campió. Una fase final que també va comptar amb el RECAMBIOS GAUDÍ CB MOLLET, el BBA CASTELLDEFELS i els amfitrions del CB QUART GERMANS CRUZ. Els entrenadors finalistes, Adrià Alonso i Josep Maria Marsà, ens valoren aquesta fase final d'una competició que arribava enguany a la seva 38a edició.

'Bàsquet Català' és un programa propi de l'FCBQ en el que es mostren projectes, programes, esdeveniments i activitats del Bàsquet Català però, i sobretot, amb protagonisme dels nostres clubs i els seus jugadors, entrenadors, directius, aficionats. Cada programa encapsulat de 'Bàsquet Català' produït per la Federació Catalana de Basquetbol amb la productora Replay Serveis Audiovisuals per a Esport3 està composat per diferents reportatges i té l'objectiu de donar més visibilitat al nostre esport amb continguts cronològics però també atemporals.

Una vegada emesos, tots els programes també es poden recuperar al web d'Esport3 així com també al portal del programa 'Bàsquet Català'.