Presència catalana a la Copa del Rei Málaga 2020

La Copa del Rei ACB com la Minicopa Endesa tornaran a comptar amb equips catalans en una edició on tampoc hi faltaran tres àrbitres catalans.

11-02-2020 11:00

L'edició d'enguany de la Copa del Rei comptarà amb presència catalana de la mà del Barça i en la que també hi participarà el MoraBanc Andorra. Durant aquest esdeveniment organitzat per l'ACB també tindrà lloc la fase final d'una competició paral·lela, la Minicopa Endesa 2020, i en la que participarà l'equip Infantil Masculí del Barça i del Joventut de Badalona. La presència catalana en aquesta Copa del Rei no s'acaba aquí, doncs tres àrbitres del Comitè Català han estat designats de nou per dirigir partits d'aquesta competició: José Antonio Martín Bertrán, Juan de Dios OyónÓscar Perea.

COPA DEL REI MÁLAGA 2020

El Barça dirigit per Svetislav Pesic participarà en aquesta edició de la Copa del Rei 2020 que es disputarà del 13 al 16 de febrer en el Martín Carpena de Málaga i en la que també hi participarà el MoraBanc Andorra d'Ibon Navarro.

- Quadre i horaris Copa del Rei

Els blaugranes debutaran a la competició dijous 13 de febrer a les 19h davant el Valencia Basket entrenat pel català Jaume Ponsarnau en partit corresponent als quarts de final, mentre que els andorrans ho faran divendres 14 de febrer a les 19h contra l'Iberostar Tenerife.

MINICOPA ENDESA 2020

Amb motiu de la Copa del Rei de Málaga també es disputarà, entre el 12 i el 16 de febrer a la Ciutat Esportiva de Carranque, la fase final de la Minicopa Endesa Málaga 2020, el torneig paral·lel entre els equips infantils dels clubs ACB. Els Infantils del Barça i del Joventut de Badalona participaran en aquesta competició després de superar amb èxit la fase prèvia disputada a L'Alqueria del Basket a València del 6 al 10 d'octubre.

- Plantilles, calendari i palmarès Minicopa Endesa

A l'anterior edició celebrada a Madrid, el Real Madrid es va fer amb el títol d'una Minicopa que en edicions anteriors havia comptat amb campions catalans: en cinc ocasions el FC Barcelona, i en quatre el Joventut de Badalona.

ÀRBITRES

Els catalans José Antonio Martín BertránJuan de Dios Oyón i Óscar Perea han estat designats per dirigir partits d'aquesta Copa del Rei 2020.

- Designacions arbitrals Copa del Rei

ACTIVITAT TÈCNICA BARCELONA

D'altra banda, i en el marc de la Copa del Rei Málaga 2020, el Comitè Tècnic de l'FCBQ i l'NBA Cafè de Barcelona organitzaran, dijous 13 de febrer, una interessant activitat tècnica amb sopar inclòs. Aprofitant el primer partit de quarts de final entre Barça i Valencia Basket, es realitzarà un anàlisi tàctic per part d'entrenadors experts i, posteriorment, poder comentar i analitzar el partit amb ells.

- Activitat tècnica NBA Cafè Barcelona


Des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) desitgem molta sort al primer equip del Barça i del MoraBanc Andorra en aquesta Copa del Rei, així com també als equips Infantils del FC Barcelona i Joventut de Badalona a la Minicopa Endesa; i als tres àrbitres catalans que de ben segur estaran a l'alçada del bon nivell que han mostrat al llarg de la seva carrera. Desitjar també un bon viatge a tots els aficionats catalans que durant aquests dies es desplacin fins Málaga per gaudir d'aquest esdeveniment.