Nova trobada de treball sobre bàsquet femení

La perspectiva de gènere és el centre d'una sèrie de trobades engegades aquesta temporada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

10-02-2020 13:33

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb el seu president Ferran Aril al capdavant, celebra enguany diferents trobades de treball sobre bàsquet femení amb la participació de les diferents directives de l'entitat i amb l'objectiu de potenciar i fomentar encara més la presència de la dona en els diferents àmbits del nostre esport.

Després d'una primera jornada celebrada al desembre passat a La Seu d'Urgell amb motiu del duel català de Lliga Femenina entre Cadí La Seu i Spar Citylift Girona, aquest dissabte 8 de febrer al matí es va celebrar una segona trobada de treball en la que es van tractar diferents punts. El Comitè Tècnic de l'FCBQ, per la seva banda, va exposar diferents propostes de futur en visió d'equitat de gènere, en un matí en el que també es van tractar qüestions relacionades amb la guia 'La igualtat en joc' elaborada en el marc del projecte d'investigació La igualtat en joc: la (no) presència de les dones i la perspectiva de gènere en els estudis de la família de l'Activitat Física i de l'Esport; així com properes accions a realitzar pel que a perspectiva de gènere es refereix amb activitats i campanyes de sensibilització o jornades de formació i promoció específiques.

La tercera d'aquestes sessions tindrà lloc a finals de març amb nous tallers i temàtiques a tractar sobre la perspectiva de gènere.