20è programa de Bàsquet Català per Esport3

L'àrbitra catalana de l'ACB, Yasmina Alcaraz, o la 4a edició de l'U18 WIT Tournament, protagonistes del 20è programa.

23-01-2020 09:00

Aquest dimecres 22 de gener s'ha emès, a Esport3, el 20è programa encapsulat de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la productora Replay Serveis Audiovisuals.

El nou programa arrenca amb una de les noves incorporacions arbitrals de la Liga Endesa per aquesta temporada 2019-20, la catalana Yasmina Alcaraz. En un interessant reportatge, l'àrbitre de Figueres ens explica els seus inicis en el món de l'arbitratge així com la seva experiència al llarg d'aquest anys a competicions FCBQ i FEB; amb entrevista inclosa al seu pare, també àrbitre del Comitè d'Àrbitres de l'FCBQ, Antonio Alcaraz.

Així mateix, el 20è programa també compta amb un reportatge del Women's U18 International Tournament. Un torneig de bàsquet formatiu en categoria femenina a Sant Boi de Llobregat i Cornellà de Llobregat que enguany ha arribat a la seva 4a edició. Ens ho expliquen el seu director, Raúl Lorenzo; en un reportatge en el que també s'entrevista a l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret; al regidor d'esports de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Enrique Vanacloy; i als presidents dels dos clubs implicats: Manolo Estepa (Basket Almeda) i Juan Roncero (CB Sant Boi). Jugadores com Raquel Gómez del Rivas o Marta Oliver del Femení Sant Adrià ens expliquen també la seves sensacions després de participar en aquest torneig internacional. 

'Bàsquet Català' és un programa propi de l'FCBQ en el que es mostren projectes, programes, esdeveniments i activitats del Bàsquet Català però, i sobretot, amb protagonisme dels nostres clubs i els seus jugadors, entrenadors, directius, aficionats. Cada programa encapsulat de 'Bàsquet Català' produït per la Federació Catalana de Basquetbol amb la productora Replay Serveis Audiovisuals per a Esport3 està composat per diferents reportatges i té l'objectiu de donar més visibilitat al nostre esport amb continguts cronològics però també atemporals.

Una vegada emesos, tots els programes també es poden recuperar al web d'Esport3 així com també al portal del programa 'Bàsquet Català'.