El 3x3 a l'ALLSTAR 2020 Copa Catalunya de Granollers

Dins els actes de l'ALLSTAR 2020 de Copa Catalunya que es disputarà aquest 25 i 26 de gener, tindrà lloc un partit d'exhibició de 3x3 amb els millors jugadors i jugadores del Circuit 3x3 FCBQ.

22-01-2020 13:00

Aquest proper cap de setmana del 25 i 26 de gener es jugarà una exhibició de 3x3 després de la disputa dels partits ALLSTAR a Granollers, tant en categoria masculina (dissabte) com en femenina (diumenge). Emmarcat en aquests dos dies de celebració de l'ALLSTAR de la Copa Catalunya, i prèviament a l'inici dels concursos d'esmaixades i de triples, el Circuit 3x3 FCBQ estarà present a l'esdeveniment amb un immillorable aparador que comptarà amb els millors jugadors i jugadores del Circuit. 

El públic assistent a l'ALLSTAR podrà veure en directe l'exhibició de la nova disciplina olímpica amb un partit que implicarà els jugadors més destacats del rànquing estatal, tant en masculí (dissabte) com en femení (diumenge). La diversió del 3x3 ve causada per l'alt ritme que poden imprimir els 3 jugadors que conformen l'equip a pista, en 10 minuts i amb possessions de 12 segons, que asseguren dinamisme i rapidesa a les accions de joc.

Aquest estiu ja podrem veure d'aquesta disciplina dins dels programa olímpic a Tokyo2020. Mentrestant, a casa nostra ja es pot gaudir d'aquesta creixent modalitat participant en la 3a edició del Circuit 3x3 FCBQ que organitza la Federació Catalana de Basquetbol.