19è programa de Bàsquet Català per Esport3

El 57è Trofeu Molinet de minibàsquet o una ciutat bolcada amb el seu club de bàsquet com La Seu d'Urgell, protagonistes del 19è programa.

10-01-2020 09:00

Aquest dijous 9 de gener s'ha emès, a Esport3, el 19è programa encapsulat de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la productora Replay Serveis Audiovisuals.

El 57è Trofeu Molinet de minibàsquet, el torneig més antic i únic en la seva categoria a Europa i Espanya, és un dels protagonistes del nou programa amb entrevistes a l'entrenador del Joventut Badalona, Arnau Torelló, o a la jugadora del Femení Sant Adrià, Laia Moral; així com també al president de l'FCBQ, Ferran Aril, que valora l'edició d'enguany.

Així mateix, el 19è programa també compta amb un interessant reportatge sobre La Seu d'Urgell: una ciutat bolcada amb el seu club de bàsquet, l'AE Sedis, que enguany celebra el seu 50è aniversari com a entitat. Pere Porta, president del club, juntament amb un històric de l'entitat com Pere Farràs o l'exjugadora Maite González; i diferents aficionats del club de l'Alt Urgell ens expliquen el seu lligam amb el Sedis Bàsquet.

'Bàsquet Català' és un programa propi de l'FCBQ en el que es mostren projectes, programes, esdeveniments i activitats del Bàsquet Català però, i sobretot, amb protagonisme dels nostres clubs i els seus jugadors, entrenadors, directius, aficionats. Cada programa encapsulat de 'Bàsquet Catala' produït per la Federació Catalana de Basquetbol amb la productora Replay Serveis Audiovisuals per a Esport3 està composat per diferents reportatges i té l'objectiu de donar més visibilitat al nostre esport amb continguts cronològics però també atemporals.

Una vegada emesos, tots els programes també es poden recuperar al web d'Esport3 així com també al portal del programa 'Bàsquet Català'.