El Circuit 3x3 FCBQ torna amb força en una sensacional 2a prova a Banyoles

El Pavelló La Farga de Banyoles va acollir la 2a parada oficial del Circuit 3x3 FCBQ 2019-20 el passat 28 de desembre.

29-12-2019 12:00

La 2a prova de la 3a edició del Circuit 3x3 FCBQ va tenir lloc aquest passat dissabte 28 de desembre a Banyoles. La capital del Pla de l'Estany va ser l'escenari d'una formidable 2a aturada oficial de la nova temporada del Circuit, que es va estrenar a Sitges a mitjans del mes d'agost.

Les instal·lacions del Pavelló de La Farga, en les seves cinc pistes interiors i dues exteriors, van aplegar un total de 90 equips i prop de 360 participants que es van donar cita durant una jornada d'intensa activitat a totes les categories, inclosa la nova i destacada Sènior PRO. Aquestes xifres superen amb escreix la notable participació de la temporada anterior, en què la localitat banyolina va debutar al Circuit.

Un any més, el Circuit 3x3 FCBQ va comptar amb una magnífica organització per part del CB Banyoles i de l'Ajuntament de Banyoles que, juntament amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), van encarregar-se del bon desenvolupament de l'esdeveniment.

Com en les anteriors edicions, el torneig està obert a les categories Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, femenines i masculines. Els guanyadors de cada categoria del 3x3 de Banyoles es classifiquen per a la final del Circuit 3x3 FCBQ prevista per finals del mes de juliol de 2020 a Barcelona.

El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat les dues últimes temporades per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que va arrencar amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

En aquesta cita, emmarcada en les vacances nadalenques, no hi van faltar les càmeres de LA XARXA, que van emetre en directe les finals, tant femenines com masculines, de la categoria sènior, dins els acords de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació.

Tots els resultats del Circuit 3x3 FCBQ de Banyoles a:

https://3x3.basquetcatala.cat/banyoles2019/