17è programa de Bàsquet Català per Esport3

Les jugadores Helena Oma i Rosó Buch i el seu canal 'Sixtersis' o les iniciatives solidàries del CB Valls amb La Marató de TV3, protagonistes del 17è programa.

13-12-2019 09:00

Aquest dijous 12 de desembre es va emetre, a Esport3, el 17è programa encapsulat de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la productora Replay Serveis Audiovisuals.

En aquest nou programa, un dels protagonistes és el CB Valls i la ja tradicional 'Encistella per La Marató', una de les múltiples iniciatives solidàries de l'entitat vallenca en favor de La Marató de TV3. Ens ho expliquen el president de l'entitat, Magí Mallorquí, i la membre de la comissió social del club, Montse Olivé; amb la presència també d'alguns participants en aquesta iniciativa com Roger Estil·les, president de la Colla Joves Xiquets de Valls; Roger Gatell de la Colla Vella Xiquets de Valls o la periodista de TV3, Mireia Segú.

Així mateix, el programa d'aquesta setmana també compta amb un divertit reportatge relacionat amb el canal de YouTube 'Sixtersis', creat i gestionat per les jugadores catalanes de l'Uni Girona: Helena Oma i Rosó Buch. En aquest canal, les dues jugadores apropen el bàsquet femení des de dins tractant temàtiques com 'ser mare en plena carrera', 'treure temps per estudiar' o 'afrontar lesions greus'.

'Bàsquet Català' és un programa propi de l'FCBQ en el que es mostren projectes, programes, esdeveniments i activitats del Bàsquet Català però, i sobretot, amb protagonisme dels nostres clubs i els seus jugadors, entrenadors, directius, aficionats. Cada programa encapsulat de 'Bàsquet Català' produït per la Federació Catalana de Basquetbol amb la productora Replay Serveis Audiovisuals per a Esport3 està composat per diferents reportatges i té l'objectiu de donar més visibilitat al nostre esport amb continguts cronològics però també atemporals.

Una vegada emesos, tots els programes també es poden recuperar al web d'Esport3 així com també al portal del programa 'Bàsquet Català'.