En marxa els projectes solidaris d'ACCEDE i CB Gavà a Etiòpia

L'Associació Catalana per la Cooperació, l'Esport, el Desenvolupament i l'Educació (ACCEDE) vinculada al CB Gavà desenvolupen projectes de cooperació al desenvolupament.

02-12-2019 20:00

Una expedició de l'Associació Catalana per la Cooperació, l'Esport, el Desenvolupament i l'Educació (ACCEDE) encapçalada pel seu president Xavi Esteban, juntament amb tres tècnics més, han viatjat fins a Etiòpia per fer un seguiment dels projectes engegats durant l'últm any i comprovar com s'està duent a terme la seva execució.

Així mateix, també han aprofitat per signar nous acords de col·laboració per aquest proper any entre els quals destaquen la creació d'una escola de minibàsquet a la localitat de Yeka i el treball conjunt amb una altra escola d'aquesta població etíop.

Actualment, l'organització es centra en el seguiment dels projectes engegats però sobretot en el de l'escola de minibàsquet de Welkite, la primera en tot el país, i l'evolució del projecte de jocs escolars.

Projectes i iniciatives com aquesta, desenvolupada per clubs, entitats, institucions, associacions i fundacions solidàries on l'esport i el bàsquet són els protagonistes i que compten amb la col·laboració de la Federació Catalana de Basquetbol i els seus proveïdors els podreu consultar a l'apartat 'BQSolidari'.