Nivells provisionals de Promoció dels Campionats Territorials de Barcelona

Diumenge 8 de desembre finalitza el termini per demanar modificacions als nivells provisionals.

05-12-2019 16:30

D'acord amb el que s'assenyala en el punt 1.3 de les Bases de Competició per als Campionats Territorials de Barcelona de Promoció, el Comitè Esportiu d'aquesta Federació Catalana de Basquetbol publica la relació de nivells provisionals per a la Fase Regular.

Es tracta d'una distribució dels equips per nivells, d'acord amb els resultats obtinguts fins avui, a falta de tres Jornades per acabar la Fase Prèvia.

S'ha treballat amb 369 grups, 139 femenins i 230 masculins, on hi participen 1260 equips masculins i 761 femenins.

Cada nivell de Fase Prèvia s'ha sots dividit en dos per aquesta Fase Regular, (1 i 2), excepte a Pre Infantil Masculí i Femení D, i Pre Mini Femení A, amb un únic nivell. S'ha respectat al màxim els nivells demanats per les Direccions Tècniques dels Clubs en el moment de la inscripció, canviant només aquells equips que, clarament, han estat erròniament inscrits. En cap cas s'ha inclòs equips de nivell B a nivell A, donats els diferents terminis d'inscripció. 

Els equips de nova creació apareixen en color verd als llistats publicats.

El diumenge 8 de desembre a les 18:00h finalitza el termini per presentar propostes de modificació, degudament raonades, als nivells provisionalment assignats.

La confecció dels nous calendaris es preveu finalitzar-la per tot abans de Reis. Si hi ha alguna petició concreta de canvis d'horari, modificacions del planning setmanal, dates sense instal·lació, o d'altres, caldrà fer-les arribar a activitats@basquetcatala.cat, per tot abans del divendres 13 de desembre, data límit d'inscripció d'altra banda, de nous equips.

La competició s'iniciarà el dia 18 de gener de 2020.