Xerrada tècnica de Salva Maldonado a la Delegació de les Comarques Centrals

L'Ateneu Les Bases va acollir una xerrada tècnica sobre "Joc ràpid" adreçada als staffs tècnics dels clubs que conformen la Delegació de les Comarques Centrals.

26-11-2019 21:18

La Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha organitzat, aquest dimarts 26 de novembre, una xerrada tècnica adreçada als staffs tècnics dels Clubs de les Comarques Centrals de l'FCBQ a càrrec de Salva Maldonado.

Maldonado, actual sots director de seleccions catalanes de formació de l'FCBQ, és un reconegut entrenador, lligat a la ciutat de Manresa en diverses ocasions durant la seva dilatada trajectòria professional, ja sigui com a entrenador ajudant o primer entrenador de l'equip local. A més del TDK Manresa o el Minorisa.net Manresa, ha dirigit altres equips de la màxima categoria com poden ser el Kalise Gran Canària, el Baloncesto Fuenlabrada o el Joventut de Badalona.

Una de les pistes de bàsquet de l'Ateneu Les Bases, ha encabit una seixantena d'assistents a la xerrada tècnica que, sota el títol "Joc ràpid", ha permès en Salva Maldonado compartir els seus coneixements sobre com s'ha de defensar i/o generar aquesta vessant del bàsquet. 

Agrair la col·laboració de l'Associació Esportiva La Salle, deixant que el seu equip júnior masculí faci les demostracions pràctiques de les explicacions.

La xerrada també ha comptat amb la presència del Director Tècnic de l'FCBQ, en Xavier Rodríguez.