El 3x3 de Banyoles del 28 de desembre obre inscripcions!

Fins el dia 25 de desembre, inscripcions obertes pel 3x3 de Banyoles, 2a prova del Circuit 3x3 FCBQ 2019-20.

19-11-2019 16:00

Dissabte 28 de desembre, la 3a edició del Circuit 3x3 FCBQ farà la seva 2a parada de la temporada a Banyoles i les inscripcions per aquesta nova prova del circuit ja estan obertes.

Aquest 3x3 a Banyoles serà possible gràcies al CB Banyoles i l'Ajuntament de Banyoles en una prova que enguany compta amb diferents novetats: la nova categoria sènior PRO així com més pistes respecte l’anterior edició on es jugaran tots els partits.

Des de mini fins a sènior tothom hi té cabuda. Només una única limitació, que serà les 16 places disponibles només en la categoria PRO.

- INSCRIPCIONS Banyoles (dissabte 28 de desembre)


El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa dues temporades per la Federació Catalana de Basquetbol amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La 3a edició d’aquest circuit arrenca amb una imatge completament nova, objectius renovats, noves dates i seus, i millores considerables amb la intenció de consolidar el bàsquet 3×3 i incrementar la presència del Circuit a nivell europeu.

Després de Banyoles, les properes seus del 3r Circuit 3×3 FCBQ seran Caldes de Malavella (29 de març) i Mollet del Vallès (4 d'abril).

Tota la informació del Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat