El nou president de l'FCBQ visita a Sport i El Periódico

Aquest dijous 14 de novembre, el president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril, ha visitat diferents mitjans de comunicació del Grupo Prensa Ibérica.

15-11-2019 11:26

Ferran Aril, nou president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), ha visitat aquest dijous 14 de novembre diferents mitjans del holding de comunicació Grupo Prensa Ibérica

La sessió ha arrencat amb una visita a les instal·lacions i a la redacció de l'Sport, on l'ha acollit el seu director Ernest Folch. El president Aril ha pogut xerrar distesament amb Folch, juntament amb David Casanovas, director general del diari, i amb Xavi Martínez Olivar, periodista especialitzat en bàsquet. La jornada federativa ha posat el seu punt i final a El Periódico, on han estat la seva directora, Anna Cristeto, i el periodista d'esports i de la secció basquetbolística, Luis Mendiola, els responsables que han rebut, saludat i intercanviat opinions amb el president de l'FCBQ.

Durant aquestes trobades, els diferents directors i caps d'esports han pogut conèixer, de ben a prop i entre d'altres, l'estat de la Federació Catalana de Basquetbol i del Bàsquet Català i de les seves competicions, així com els diferents avenços tecnològics aconseguits fins a dia d'avui per part de la Federació i que tenen com objectiu modernitzar aquesta institució per tal d'oferir un millor servei a les entitats afiliades. Tots ells es van interessar també pels nous projectes i reptes de futur de l'FCBQ, aprovats recentment en el Pla Estratègic.

| FCBQ |