Trobada del nou president de l'FCBQ amb clubs de l'Alt Penedès, Garraf i Baix Llobregat

Ferran Aril, nou President de l'FCBQ, visita els clubs i els directius de les comarques de l'Alt Penedès, el Garraf i el Baix Llobregat.

15-11-2019 11:08

Ferran Aril, President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), ha participat, aquest dijous 14 de novembre al Complex Municipal Can Roca de Castelldefels, en la celebració d'una trobada amb els clubs i els directius de les comarques de l'Alt Penedès, el Garraf i el Baix Llobregat.

Després de les seves visites a les Representacions Territorials de Lleida, Girona i Tarragona i a la Delegació de les Comarques Centrals, el president Ferran Aril ha pogut presentar-se davant d'una representació de diversos clubs de l'Alt Penedès, Garraf i Baix Llobregat. A més a més, el nou president de l'FCBQ ha pogut intercanviar opinions amb els diferents directius i directives responsables que han assistit a la compareixença federativa al municipi castelldefelenc. Aquesta sessió també va comptar amb la presència de Javier Martín, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Castelldefels. 

 

| FCBQ |