Jornada de formació per a entrenadors de Copa Catalunya i Preferent

Lluís Biosca, Anna Farrés i Jordi Aliaga, ponents d'una trobada que ha servit per posar en comú inquietuds i coneixements.

11-11-2019 21:00

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha organitzat, aquest dilluns 11 de novembre, una jornada de formació i intercanvi d’idees per als entrenadors de Copa Catalunya i Preferent. La trobada s’ha convertit en un punt de trobada per als tècnics, que han aprofitat l’acte per posar en comú les seves inquietuds i debatre sobre diferents temes logístics.

Després d’una introducció de Xavi Rodríguez, director tècnic del Comitè Tècnic de l’FCBQ, s’han realitzat dues ponències. Jordi Aliaga, assessor tècnic del Comitè d'Àrbitres de l'FCBQ i àrbitre català ACB, ha explicat les novetats del reglament i ha resolt els dubtes dels assistents. Els entrenadors Lluís Biosca i Anna Farrés han continuat amb la jornada impartint una xerrada que ha portat per títol 'Treball de banqueta dins i fora de la pista'. Els participants han tancat la tarda amb un col·loqui que ha servit per intercanviar diferents punts de vista sobre la realitat de les seves competicions.

La següent jornada de formació reunirà el proper dilluns 25 de novembre els entrenadors i ajudants tant dels equips de la Lliga Endesa com de les diferents competicions que organitza la Federació Espanyola (FEB): Lliga Femenina Endesa, Lliga Femenina 2, LEB Or, LEB Plata i Lliga EBA. Diego Ocampo oferirà una xerrada que portarà per títol ‘Com entrenar la presa de decisions jugant bloqueig i continuació’. A més, Jordi Aliaga repassarà la normativa arbitral.