Divendres 13 de desembre, Tarda de Salut i Bàsquet al TecnoCampus Mataró

El Parc TecnoCampus Mataró-Maresme acollirà una jornada de Salut i Bàsquet amb diferents mòduls i tallers teòrics i pràctics sobre la prevenció i reintroducció de lesions.

09-12-2019 14:00

El proper divendres 13 de desembre a la tarda i amb l'objectiu de poder mantenir la formació contínua realcionada amb la prevenció i reintroducció de lesions als nostres jugadors i jugadores, tindrà lloc una Tarda de Salut i Bàsquet al TecnoCampus de Mataró.

Organitzada des de l'Àrea 'BQSalut' de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col·laboració de TecnoCampus Mataró, aquesta jornada està dirigida fonalmentalment als graduats i estudiants del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE), estudiants del Grau de Fisioteràpia i doble titulació CAFE i FISIOTERÀPIA del Tecnocampus. Ponents com Laura Antoja, Franc Garcia o Jan Segura participaran en aquesta jornada.

Tarda Salut i Bàsquet

Divendres 13 de desembre, TecnoCampus Mataró

15:00h Inauguració

15:15h - 17:25h

1r mòdul: PREVENCIÓ en lesions de TURMELL i de GENOLL

17:25h - 17:45h Berenar saludable

17:45h - 20:00h

2n mòdul: ENTRENAMENT des de la Prevenció de lesions (de FORÇA: adolescents i adults)

3r mòdul: READAPTACIÓ lesió Lligament Creuat Anterior de genoll

TALLERS de 30' cadascun:

A / Biomecànica de turmell i genoll (INVALCOR Biomecánica)
B / Taller pràctic Readaptació Lligament Creuat Anterior

Les inscripcions per aquesta jornada ja estan obertes a través de l'aplicatiu d'inscripcions de l'FCBQ i el cost és de 10€. Els estudiants del TecnoCampus de 4t i 5è de CAFE com FISIOTERÀPIA i també els de doble titulació d'aquests cursos, tindran un descompte de 50% sobre la jornada.

- Programa
- Inscripcions


BQSalut
 és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l’objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats.

| FCBQ | BQSalut |