15è programa de Bàsquet Català per Esport3

Jordi Trias o els Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu, protagonistes del 15è programa.

07-11-2019 09:00

Aquest dimecres 6 de novembre es va emetre, a Esport3, el 15è programa encapsulat de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la productora Replay Serveis Audiovisuals.

En aquest nou programa un dels protagonistes és Jordi Trias amb un reportatge-homenatge a la seva trajectòria esportiva ara que penja les botes. El lliurament dels Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu 2019 també tindrà cabuda en aquest 15è programa. A l'edició dels premis d'enguany, que arribava a la seva 5a edició, es va guardonar a Xavi Martínez Olivar en categoria de premsa escrita, a 'Xano' -a títol pòstum- en ràdio, Cronómetro de Récords (Toni Delgado) en Premsa Digital i M.A. Forniés en categoria de Fotoperiodisme.

'Bàsquet Català' és un programa propi de l'FCBQ en el que es mostren projectes, programes, esdeveniments i activitats del Bàsquet Català però, i sobretot, amb protagonisme dels nostres clubs i els seus jugadors, entrenadors, directius, aficionats. Cada programa encapsulat de 'Bàsquet Català' produït per la Federació Catalana de Basquetbol amb la productora Replay Serveis Audiovisuals per a Esport3 està composat per diferents reportatges i té l'objectiu de donar més visibilitat al nostre esport amb continguts cronològics però també atemporals.

Una vegada emesos, tots els programes també es poden recuperar al web d'Esport3 així com també al portal del programa 'Bàsquet Català'.

| FCBQ | Fundació |