Nova jornada de formació per a professionals de la premsa esportiva

Bona rebuda de la jornada de formació per a professionals de la premsa esportiva organitzada aquest dilluns 4 de novembre a la Federació Catalana de Basquetbol.

04-11-2019 18:00

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), juntament amb el Departament de Premsa, ha celebrat aquest dilluns 4 de novembre una nova jornada dirigida a tots els professionals de la premsa esportiva, però especialment a tots aquells que treballen, han treballat o han tingut en algun moment vinculació amb el món del bàsquet.

La jornada arrencava amb una presentació de les diferents activitats del Comitè Tècnic de l'FCBQ a càrrec del seu Director Tècnic, Xavi Rodríguez, seguida d'una interessant xerrada arbitral sobre novetats en el reglament amb la presència dels àrbitres catalans ACB, José Antonio Martín Bertrán i Jordi Aliaga. Tot seguit, l'entrenador del Baxi Manresa, Pedro Martínez, parlava als participants en aquesta jornada sobre les noves tendències en el bàsquet actual; i l'activitat finalitzava amb un col·loqui debat entre tots els assistents. Aquesta nova jornada de formació en bàsquet per a professionals de la premsa esportiva ha comptat amb professionals com els periodistes Julián Felipo, Xavier Prunés, Jordi CreixellJesús Pérez Ramos, Òscar Merino, Carles Jódar o Albert Díez entre d'altres, així com també amb alumnes del Màster en Comunicació Esportiva de la Universitat Ramon Llull.