14è programa de Bàsquet Català per Esport3

Els 100 anys de vida del GEiEG o la iniciativa 'Pròrroga' del CB Tona que promou el respecte i l'amistat, protagonistes del 14è programa.

31-10-2019 16:00

Dimecres 30 i dijous 31 d'octubre es va emetre, a Esport3, el 14è programa encapsulat de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la productora Replay Serveis Audiovisuals.

Dos clubs són els protagonistes del 14è programa; per una banda el CB Tona i la seva iniciativa en acabar tots els seus partits, en el que els seus jugadors i jugadores ofereixen i comparteixen una beguda amb l'equip rival. I per l'altra, el centenari d'un club gironí com el GEiEG.

'Bàsquet Català' és un programa propi de l'FCBQ en el que es mostren projectes, programes, esdeveniments i activitats del Bàsquet Català però, i sobretot, amb protagonisme dels nostres clubs i els seus jugadors, entrenadors, directius, aficionats. Cada programa encapsulat de 'Bàsquet Català' produït per la Federació Catalana de Basquetbol amb la productora Replay Serveis Audiovisuals per a Esport3 està composat per diferents reportatges i té l'objectiu de donar més visibilitat al nostre esport amb continguts cronològics però també atemporals.

Una vegada emesos, tots els programes també es poden recuperar al web d'Esport3 així com també al portal del programa 'Bàsquet Català'.