COMUNICAT FCBQ - Vaga General i Jornada Esportiva 19 i 20/10

Comunicat de la Federació Catalana de Basquetbol en relació a la Vaga General i a la Jornada Esportiva d'aquest 19 i 20 d'octubre.

17-10-2019 13:00

Amb motiu de la convocatòria de vaga general de demà 18/10, les instal·lacions de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) a Barcelona, així com les seves Representacions Territorials de Girona, Lleida i Tarragona romandran tancades. Així mateix, també restarà suspesa tota activitat prevista per divendres 18 d'octubre, en previsió als possibles problemes de mobilitat que es puguin ocasionar per aquesta vaga i amb voluntat de garantir la seguretat de tots els federats i federades.

Així, es comunica la suspensió de tots els partits de bàsquet oficials i amistosos autoritzats que s'hagin de celebrar demà dia 18/10.

Pel que fa l'activitat esportiva d'aquest cap de setmana (19-20/10), les competicions i altres activitats es celebraran, a priori, amb normalitat.

En aquest sentit, la Federació donarà facilitats a tots aquells clubs que sol·licitin suspendre els partits d'aquesta jornada, tot recomanant que els canvis es gestionin abans de les 19h del dia d'avui (17 d'octubre).

En cas que el Govern doni instruccions d'ajornar les competicions, la Federació Catalana de Basquetbol s'adherirà a la comunicació del Govern.

Per últim, l'FCBQ condemna els actes violents i incívics que s'estan produint en el territori català.