12è programa de Bàsquet Català per Esport3

Les Lligues Nacionals Catalanes Femenina 2 i LEB així com el nou president de l'FCBQ, protagonistes del 12è programa de Bàsquet Català.

17-10-2019 09:00

Aquest dimecres 16 d'octubre s'ha emès, a Esport3, el 12è programa encapsulat de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la productora Replay Serveis Audiovisuals.

En el 12è programa les protagonistes són les jugadores de l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ i del LIMA-HORTA BARCELONA que es van enfrontar a la final de la XVIa Lliga Nacional Catalana Femenina 2 celebrada a finals de setembre a Sant Feliu de Llobregat. En aquesta, el conjunt de Sant Adrià de Besòs es va imposar al barceloní per un 68-46.

Aixi mateix, també té presència la Lliga Nacional Catalana LEB i el primer títol aconseguit en aquesta competició per un ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA que a la final disputada al Barris Nord de Lleida va superar al CB PRAT per un 68-76. D'altra banda, el nou programa també compta amb un reportatge del nou president de l'FCBQ, Ferran Aril. En els seus primers mesos al capdavant de la Federació Catalana de Basquetbol, Aril explica els projectes i reptes de futur federatius.

'Bàsquet Catala' és un programa propi de l'FCBQ en el que es mostren projectes, programes, esdeveniments i activitats del Bàsquet Català però, i sobretot, amb protagonisme dels nostres clubs i els seus jugadors, entrenadors, directius, aficionats. Cada programa encapsulat de 'Bàsquet Catala' produït per la Federació Catalana de Basquetbol amb la productora Replay Serveis Audiovisuals per a Esport3 està composat per diferents reportatges i té l'objectiu de donar més visibilitat al nostre esport amb continguts cronològics però també atemporals.

Una vegada emesos, tots els programes també es poden recuperar al web d'Esport3 així com també al portal del programa 'Bàsquet Catala'.

| FCBQ |