Obertes les inscripcions del 57è Trofeu Molinet de minibàsquet

El Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat acollirà la 57a edició del Trofeu Molinet de minibàsquet del 27 de desembre de 2019 al 4 de gener de 2020.

15-10-2019 17:14

El Trofeu Molinet es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa que, en les 56 edicions celebrades, ha comptat amb la participació de jugadors i jugadores alguns dels quals, es troben disputant les lligues més importants d'Europa i del món.

Un any més serà una edició força especial i festiva que ja va agafant forma i en la que els més petits tornaran a gaudir del bàsquet en una època tan especial per ells com és la nadalenca.

- INSCRIPCIONS

fins dijous 5 de desembre de 2019

El 57è Trofeu Molinet de minibàsquet està obert a tots els equips de minibàsquet dels diferents clubs catalans, les inscripcions pel qual ja estan obertes.

A la darrera edició del Trofeu Molinet de minibàsquet els equips campions van ser l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ en noies, i el COALCI CB SANT JOSEP en nois. Les de Sant Adrià van superar a la final femenina de l'any passat a la UE MATARÓ, mentre que el conjunt badaloní es va imposar al CLUB DELFOS CORNELLÀ a la final masculina.

Tota la informació al web
molinet.basquetcatala.cat