Salva Maldonado, nou sotsdirector de seleccions de l'FCBQ

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol presenta nova estructura i el cos tècnic de les seleccions catalanes de formació femenines i masculines.

01-10-2019 13:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha donat a conèixer, aquest dimarts 1 d'octubre de 2019, la nova estructura del seu Comitè Tècnic així com el cos tècnic de les diferents seleccions catalanes de formació (Cadet, Infantil i Mini) femenines i masculines per aquesta temporada 2019-20.

Amb la presència del president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril; juntament amb el president del Comitè Tècnic, Salva Chiva; i del Director Tècnic, Xavi Rodríguez; també s'ha presentat a Salva Maldonado com a nou sotsdirector de l'àrea de seleccions.

Salva Maldonado, nou sotsdirector de seleccions de l'FCBQ

L'adrianenc Salva Maldonado Ruiz (Barcelona, 13 d'abril del 1959), és un entrenador amb una llarga trajectòria en el món professional després d'entrenar el Joventut, el Manresa, el Caja San Fernando, el Tau Ceràmica, l'Ourense, el Tarragona, el Gran Canària, el Fuenlabrada o l'Estudiantes.

El tècnic català, que també havia estat a Sant Adrià de Besòs al Betsaida i al col·legi Pare Manyanet, és des de fa uns anys el seleccionador català de l'absoluta masculina. Maldonado assumeix el repte de ser el nou responsable tècnic de les seleccions catalanes de la Federació Catalana de Basquetbol per coordinar els combinats Mini, Infantil i Cadet en la seva preparació de cara els campionats d'Espanya.

Cos Tècnic Seleccions Catalanes de formació

  FEMENINES     MASCULINES  
CADET INFANTIL MINI CADET INFANTIL MINI
Lluís
Biosca
Àlex
Rodríguez
Olga
Vázquez
Oscar
de Paula
Rubén
Muñoz
Xavi
Orois
Montse
Gallegos
Laura
Díaz
Eloy
Acedo
Sergi
Llurba
Raul
Laia
Álvaro
Salinas
Santa
Carrasco
Jordi
Guarch
Yolanda
Santiago
Marcel
Roca
Míriam
Palacios
Pol
Velázquez