Celebrada la 2a Trobada de Clubs de les Comarques Centrals

L'Ateneu les Bases de Manresa acull la 2a Trobada de Clubs de la Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol.

28-09-2019 11:54

La Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha organitzat, aquest dissabte 28 de setembre al migdia a l'Ateneu Les Bases de Manresa, la seva tradicional Trobada de Clubs.

Aquesta segona trobada ha arrencat amb una projecció d'un vídeo-resum de la temporada 2018-19 i l'entrega d'un quadre commemoratiu de l'artista Lluís Puiggròs amb el bàsquet com a protagonista a la Delegació. Tot seguit ha estat el torn del lliurament de l'ensenya especial de la Delegació a l'expresident de l'FCBQ, Joan Fa; de mans de l'actual Delegat de les Comarques Centrals de l'FCBQ, Fernando Peñarrubia.

Durant la trobada d'enguany també s'ha lliurat l'ensenya de la Delegació de les Comarques Centrals als Presidents dels Clubs que formen part d'aquesta Delegació com l'ASSOCIACIÓ LA SALLE MANRESA, ASSOCIACIÓ ESPORTIVA BÀSQUET BERGA, ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ESCOLAR PAIDOS, ASSOCIACIÓ SANT FRUITOS D'ESPORTS (ASFE), BÀSQUET MANRESA SAE, CLUB ATLETIC ESPORTIU SALLENT, CLUB BÀSQUET ARTÉS, CLUB BÀSQUET CASTELLET, CLUB BÀSQUET FEMENÍ OSONA, CLUB BÀSQUET IGUALADA, CLUB BÀSQUET MANLLEU, CLUB BÀSQUET MANRESA 2015, CLUB BÀSQUET NAVÀS, CLUB BÀSQUET PUIG-REIG, CLUB BÀSQUET SANTPEDOR, CLUB BÀSQUET SOLSONA, CLUB BÀSQUET VILATORRADA, CLUB ESCOLA BÀSQUET NAVARCLES, COL·LEGI L'AVE MARIA, ESPORTIU CLUB PIERA, FUNDACIÓ CATALUNYA - LA PEDRERA (OMS I DE PRAT), FUNDACIÓ JOVIAT i SOCIETAT ATLÈTICA SÚRIA.

Així mateix, en aquest acte també s'ha reconegut la tasca d'un promotor de la risoteràpia com Toni Fontcuberta (Risofonku), per la seva promoció del bàsquet a través del seu taller de 'Risobàsquet'; i al Bàsquet Manresa SAE, per la seva col·laboració en les Trobades d'Escoles de Bàsquet de la Delegació de les Comarques Centrals de l'FCBQ.

L'acte ha comptat amb l'assistència del regidor d'esports de l'Ajuntament de Manresa, Antoni Massegú; del president de l'FCBQ, Ferran Aril, i del Delegat de les Comarques Centrals de l'FCBQ, Fernando Peñarrubia, entre d'altres directius i directives de la Federació.

La trobada ha estat amenitzada també amb diferents actuacions de màgia a càrrec del grup "Set de màgia".