L'RT de Girona de l'FCBQ s'adhereix a la 6a edició de la Cursa de la Dona de Girona

L'RT de Girona subvenciona totalment la participació de les jugadores i entrenadores federades a la 6a Cursa de la Dona de Girona del proper 6 d'octubre 2019.

24-09-2019 15:19

De la mateixa manera, també col·labora amb 1€ en la inscripció de les familiars (germanes / mares / tietes /àvies) d'aquestes que vulguin acompanyar-les.

Aquelles jugadores / entrenadores / delegades / directives / àrbitres / auxiliars de taula que vulguin participar en la cursa s'han d'inscriure abans del dia 26 de setembre de 2019 a través de la Federació Catalana de Basquetbol, tot enviant un correu a fcbq.girona@basquetcatala.cat amb la següent informació: CATEGORIA (jugadora / entrenadora / delegada / directiva / àrbitre / auxiliar de taula / familiar), NOM i COGNOMS, DATA NAIXEMENT, CLUB, E-MAIL, TELÈFON, POBLACIÓ, DNI i TALLA SAMARRETA. I si són menors de 12 anys: NOM i COGNOMS (tutor) i DNI.

El lliurament dels dorsals i samarretes es farà, prèvia validació de la inscripció, la setmana abans de la cursa a la seu de la Federació. En el moment de la recollida del dorsal i de la samarreta les acompanyants hauran d’abonar la quota d’inscripció segons data.

| Girona |