Yasmina Alcaraz, nova àrbitra ACB del Comitè d'Àrbitres de l'FCBQ

L'àrbitra catalana serà una de les noves incorporacions dels col·legiats per la Liga Endesa d'aquesta propera temporada 2019-20.

13-09-2019 10:00

Yasmina Alcaraz, de 30 anys, pertany al Comitè i Escola d'Arbitres de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) des de la temporada 2004-05 fins l'actualitat. El curs 2015 va aconseguir l'ascens al Grup 2 FEB (EBA i Lliga Femenina 2)i, dos campanyes més tard (2017), va assolir l'ascens al Grup 1 FEB, passant a xiular partits de Liga DIA i LEB.

Aquest divendres 13 de setembre de 2019, la comissió tècnica del Departament Arbitral de l'ACB ha confirmat el seu ascens a la Lliga Endesa, on coincidirà amb els també catalans Jordi Aliaga, José Antonio Martín Bertran, Juan de Dios Oyón, Arnau Padrós, Oscar Perea i Alberto Baena.

L'àrbitra Alcaraz, juntament amb Joaquín García, Roberto Lucas, Vicente Martínez, Cristóbal Sánchez i David Sánchez, seran els àrbitres nouvinguts de la competició, tots ells procedents de la FEB. Els sis nous col·legiats s'incorporaran des d'aquest moment a l'elenc d'àrbitres professionals ACB per aquesta temporada 2019-20 de la Liga Endesa.

La presència de Yasmina Alcaraz, que també compta amb la llicència blanca de la FIBA des d'aquesta temporada, significarà l'entrada de la 2a àrbitra, en actiu, de la Lliga ACB.

| Àrbitres | FCBQ |