A la venda els abonaments per a la Lliga Catalana ACB 2019 AON

El Pavelló Olímpic de Badalona acull, dilluns 9 i dimecres 11 de setembre, la 40a edició de la Lliga Nacional Catalana ACB.

10-09-2019 09:00

La Lliga Catalana ACB 2019 presentada per AON torna enguany a Badalona i ho fa en format de Final a Quatre (semifinals i final) amb la participació del MoraBanc Andorra, FC Barcelona, Joventut Badalona i BAXI Manresa.

Dimecres 11 de setembre a les 12h es disputarà la final entre MORABANA ANDORRA i BARÇA. Els andorrans, vigents campions, van superar a semifinals al BAXI Manresa, mentre que els blaugranes van derrotar per la mínima al JOVENTUT BADALONA. El partit s'emetrà en directe per Esport3.

ABONAMENTS

La venda d'abonaments ja està activa amb una novetat solidària important, 1€ de cada entrada anirà destinat a dotar d'equipament la planta de Pediatria de l'Hospital Germans Trias de Badalona dins del programa 'Amics de Can Ruti', amb el qual col·labora habitualment el Joventut de Badalona.

- Socis Joventut Badalona: 1€ (entrada solidària)

- Federats Badalona ciutat: 1€ (entrada solidària)

- Entrades generals: tres preus en funció de la zona (5€, 8€ i 11€) + 1€ (entrada solidària)

Totes les entrades són numerades i es poden adquirir al web del Joventut (penya.com), a les oficines del club o a les taquilles el mateix dia dels partits. 

- Comprar Abonaments