Trobada entre els presidents de la FEB i de l'FCBQ

Ferran Aril, President de l'FCBQ, va reunir-se el passat dijous amb Jorge Garbajosa, President de la FEB, en motiu de la 1a Gala del Baloncesto Español a Madrid.

25-07-2019 11:00

El nou President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril, i el President de la Federación Española de Baloncesto (FEB), Jorge Garbajosa, van mantenir una trobada, el passat dijous 25 de juliol, emmarcada dins la 1a Gala del Baloncesto Español a Madrid.

Al llarg de la reunió, tots dos presidents es van poder conèixer personalment així com establir una agradable conversa intercanviant perspectives, posant-se al dia de la realitat actual de cadascuna de les dues organitzacions i tractant qüestions en comú per veure quin camí cal seguir en les properes dates.

Els dos dirigents van posar de manifest, en tot moment, la gran sintonia i les ganes mostrades per tal de treballar conjuntament i col·laborar activa i col·lectivament pel bàsquet, en tots els nivells. Aril i Garbajosa van deixar palesa la bona entesa per part d'ambdues bandes, gaudint d'un interessant intercanvi d'opinions i punts de vista, de cara a sumar sinergies en els futurs projectes i iniciatives.

 

| FCBQ |