La Federació Catalana de Basquetbol rebuda per David Escudé

El nou President de la Federació Catalana de Basquetbol ha estat rebut pel regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona i Diputat Delegat d'Esports (DIBA).

26-07-2019 14:30

El Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona i també Diputat Delegat d'Esports (DIBA), David Escudé, i el nou President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril, s'han trobat aquesta darrera setmana de juliol a la seu de l'Institut Barcelona Esports (IBE) a Montjuïc (Barcelona).

En aquesta trobada, Escudé ha pogut conèixer personalment i felicitar al nou màxim dirigent de l'FCBQ i s'ha posat a la seva disposició i de la federació, tant ell com a nou i màxim responsable de l'esport a Barcelona com a l'Ajuntament i a la Diputació de Barcelona, pel que fa a l'àrea d'esports. Escudé i Aril coincideixen en estrenar-se com a caps visibles de les seves entitats tot just aquest mes de juliol i inicien, d'alguna manera, les seves carreres al capdvant de l'esport a la capital catalana i del Bàsquet Català, junts.

Per la seva banda, Aril ha agraït la disposició mostrada pel Regidor i Diputat i ha exposat que la seva intenció és establir vincles directes i propers amb l'Administració pública de cara a aconseguir plegats les millors condicions possibles pels clubs i entitats afiliades a l'FCBQ.

La trobada, en la que les tres institucions han mostrat el seu compromís per seguir treballant conjuntament, se suma a les ja realitzades amb la Secretaria General de l'Esport, la UFEC i l'ACB, també durant aquests primers quinze dies de mandat del president Aril.

| FCBQ |