Els Premis FBC de Periodisme Esportiu 2019 ja té guardonats

Ja es coneixen els guardonats de la 5a edició dels Premis de la Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu 2019 que es lliuraran el proper 4 de novembre.

25-09-2019 11:00

Xavier Martínez Olivar (Sport), Joan Antonio Lozano 'Xano' (Ràdio Manresa) -a títol pòstum-, Cronómetro de Récords (Toni Delgado) i Miquel Àngel Forniés (fotoperiodista) seran els guardonats a la 5a edició dels Premis FBC Periodisme Esportiu 2019. El lliurament tindrà lloc dilluns 4 de novembre de 2019 a les 19h en un acte que es celebrarà en el Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona.

La Fundació del Bàsquet Català (FBC) presenta la 5a edició d'aquest premi com a reconeixement al món del periodisme esportiu i, més concretament, als que es dediquen a donar llum al bàsquet català i de formació. Instaurats per la Fundació del Bàsquet Català en el seu afany de donar a conèixer i promocionar la seva tasca i objectius, la Fundació ha propiciat i establert el lliurament dels Premis de Periodisme Esportiu en diferents categories (premsa escrita, premsa digital, ràdio, televisió i fotografia). Uns premis amb els que vol guardonar els professionals i entitats, la tasca dels quals aporta quelcom més que una simple informació de resultats o cròniques de partits, i que sobresurt pels seus valors, coneixements i formació.

Aquest guardó anual que proposa la Fundació del Bàsquet Català amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), l'atorgarà un Jurat composat per membres del Patronat de l'FBC i del Departament de Comunicació de l'FCBQ i de la Fundació, presidit pel Sr. Joan Fa, president de l'FBC. El Jurat ha considerat tant persones (periodistes professionals), formats (programes, tertúlies, reportatges, fotografies, articles,...) com mitjans de comunicació per la seva tasca de seguiment i desenvolupament del Bàsquet Català.

Els premis es concedeixen enguany en les categories de premsa escrita, ràdio, premsa digital i fotoperiodisme; i els guardonats d'aquesta 5a edició són els següents:

· Sr. Xavier Martínez Olivar (Diari Sport),

en categoria Premsa Escrita

· Sr. Joan Antonio Lozano 'Xano' (Ràdio Manresa),

en categoria Ràdio (a títol pòstum)

· Cronómetro de Récords (Sr. Toni Delgado),

en categoria Premsa Digital

· Sr. Miquel Àngel Forniés,

en categoria Fotoperiodisme

| FCBQ | Fundació |