Laia Palau i Marc Gasol guardonats per l'FCBQ de mans del seu president

Tots dos han estat guardonats amb el trofeu especial de l'FCBQ: Laia com a campiona d'Europa 2019 i Marc com a campió de l'NBA 2018-19.

26-07-2019 09:43

Aquest dijous 25 de juliol, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), de mans del seu president el Sr. Ferran Aril, ha pogut trobar-se a Madrid amb la jugadora catalana i ambaixadora del Bàsquet Català, Laia Palau, uns dies després de penjar-se la medalla d'or amb la selecció espanyola a l'Eurobasket 2019, tot aprofitant la seva assistència a la I Gala del Baloncesto Español. En aquest desplaçament i en el mateix entorn, el màxim representant del Bàsquet Català també ha pogut compartir una estona amb el campió de l'NBA 2018-2019, Marc Gasol.

El combinat espanyol, dirigit pel seleccionador Lucas Mondelo i amb Isaac Fernández com a tècnic ajudant, i amb les també catalanes Andrea Vilaró, Sílvia Domínguez, Anna Cruz, Marta Xargay i Queralt Casas a l'equip, va revalidar el títol continental i es va proclamar campiona d'Europa per quarta vegada (1993, 2013, 2017 i 2019), totes després de superar a França en les respectives finals.

Per la seva banda, el mitjà dels germans Gasol, va aconseguir el seu primer anell de campió de l'NBA el passat mes de juny, amb els Toronto Raptors en véncer al Golden State Warriors al sisè partit de les finals per un ajustat 110-114.

En aquesta I Gala del Baloncesto Español celebrada conjuntament per la FEB i el diai Marca, la jugadora i el jugador catalans han estat guardonats, la Laia Palau amb el Premi a la Millor Jugadora Nacional, i en Marc Gasol amb el Premi al Millor Jugador en Competició Internacional. Felicitats a tots dos!