Torelló acull, amb èxit, la darrera parada del Circuit 3x3 FCBQ 2018-19

Dissabte passat 20 de juliol, Torelló va ser l'escenari de la darrera seu de la 2a edició del Circuit 3x3 FCBQ abans de la Gran Final de Barcelona.

23-07-2019 09:00

El Circuit 3x3 FCBQ de la Federació Catalana de Basquetbol va fer parada, aquest passat dissabte 20 de juliol, a Torelló amb motiu de la 13a i darrera prova oficial del torneig. Organitzada pel Club Bàsquet Torelló i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb el suport de la Diputació de Barcelona, aquesta última seu es va celebrar a les pistes interiors i exteriors habilitades a la zona esportiva de Torelló així com també a la pista central que, un any més, es va ubicar al centre la ciutat, concretament a la Plaça Vella de Torelló.

El torneig, puntuable tant pel Circuit 3x3 FCBQ com pel 3x3 FIBA en les categories júnior i sènior, va reunir un total de 82 equips superarant els 300 participants i establint un nou rècord d'inscripcions del 3x3 Torelló.

Com a novetat, aquesta 13a prova del Circuit també va comptar amb la presència de les càmeres de LA XARXA, que van emetre en directe les finals cadet, júnior i sènior per les televisions locals i per streaming a través de la plataforma XALA!.

Torelló era la tercera seu del Circuit durant aquest juliol de 2019, abans de la Gran Final del Circuit 3x3 FCBQ prevista per aquest proper dissabte 27 de juliol a Barcelona i que reunirà als equips guanyadors de cada seu de cada categoria, tant en clau femenina com masculina. En aquesta final també participaran, en el cas que un conjunt aconsegueixi la victòria en més d'una seu, equips amb major puntuació acumulada durant tot Circuit.

El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat la darrera temporada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que va arrencar amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

CLASSIFICACIÓ FINAL
3x3 Torelló


Sènior Masculí
1r - 23 Basketball
2n - Big B4ll

Sènior Femení
1r - CF1 Torelló Academy
2n - Xurruques

Júnior Masculí
1r - Maccabi de Llevar
2n - JUmping Jacks

Cadet Masculí
1r - Manzanillas Jr
2n - CM! Torelló

Infantil Masculí
1r - Four Conexion
2n - CB Guerrillers

Infantil Femení
1r - Granollerines
2n - HighLevel

Mini Masculí
1r - Brother's Team
2n - Trio Calavera

Mini Femení
1r - MF1 Torelló
2n - The Queens

Pre-Mini Masculí
1r - PM1 Torelló Academy
2n - Erae Team

Tota la informació del Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat