Les campiones d'Europa, Andrea Vilaró i Sílvia Domínguez, a l'FCBQ

Totes dues jugadores han estat guardonades amb el trofeu especial de l'FCBQ com a campiones d'Europa amb la selecció espanyola a l'Eurobasket 2019.

19-07-2019 12:30

Aquest divendres 19 de juliol, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha rebut la visita de les jugadores catalanes Sílvia Domínguez i Andrea Vilaró uns dies després de penjar-se la medalla d'or amb la selecció espanyola a l'Eurobasket 2019.

Rebudes pel nou President de l'FCBQ, Ferran Aril, així com pel Gerent de la Federació, Toti Mumbrú, han pogut establir una conversa amb els dirigents de la Federació Catalana de Basquetbol. Aprofitant la seva visita, Sílvia Domínguez i Andrea Vilaró han estat guardonades amb aquesta menció especial de l'FCBQ com a campiones d'Europa 2019.

El combinat espanyol, dirigit pel seleccionador Lucas Mondelo i amb Isaac Fernández com a tècnic ajudant, i amb les també catalanes Laia Palau, Anna Cruz, Marta Xargay i Queralt Casas a l'equip, va revalidar el títol continental i es va proclamar campiona d'Europa per quarta vegada (1993, 2013, 2017 i 2019), totes després de superar a França en les respectives finals.

| FCBQ |