L'FCBQ rebuda pel secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física

El nou President de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril, ha estat rebut pel secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras.

18-07-2019 16:00

El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, i el nou President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril, s'han trobat aquest dijous 18 de juliol al matí a la seu del Consell Català de l'Esport a Esplugues de Llobregat.

En aquesta trobada, Figueras ha pogut conèixer personalment i felicitar al nou màxim dirigent de l'FCBQ i s'ha posat a la seva disposició i de la federació, tant ell com a secretari com a la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF). Així mateix, el secretari ha alabat la tasca feta per la federació per l'anterior president i sobre tot per l'equip professional de la institució.

Per la seva banda, Aril ha agraït la disposició mostrada pel secretari i ha reconegut que la seva idea i objectiu és, també, establir una relació amb les institucions i especialment amb la Secretaria General de l'Esport i el secretari, fluida i molt cordial per treballar junts pel Bàsquet Català i tots els seus clubs.

La trobada, en la que totes dues institucions han mostrat el seu compromís per seguir treballant conjuntament, també ha comptat amb la presència del representant territorial de l'Esport a Barcelona, Pere Vilà, així com també del Gerent de l'FCBQ, Toti Mumbrú.

| FCBQ |