Torelló darrera seu, dissabte 20, del Circuit 3x3 FCBQ 2018-19

La 2a edició del Circuit 3x3 FCBQ encara la seva recta final amb la disputa, aquest dissabte 20 de juliol, de la darrera prova oficial abans de la Gran Final de Barcelona.

19-07-2019 10:00

El proper dissabte 20 de juliol, el Circuit 3x3 FCBQ de la Federació Catalana de Basquetbol farà parada a Torelló amb motiu de la 13a i darrera prova oficial del torneig. Organitzada pel Club Bàsquet Torelló i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb el suport de la Diputació de Barcelona, aquesta última seu es disputarà a la desena de pistes interiors i exteriors que s'habilitaran a la zona esportiva de Torelló així com també a la pista central que s'ubicarà, un any més, a la Plaça Vella de la ciutat.

Obert a totes les categories, des de Mini fins a Sènior femení i masculí, les competicions seran puntuables tant pel Circuit 3x3 FCBQ com pel 3x3 FIBA en les categories júnior i sènior i, enguany, el torneig superarà les xifres de l'any passat arribant als 82 equips i superant els 300 participants.

- CALENDARI de JOC (dissabte 20 de juliol)


Aquesta 13a prova de Torelló comptarà enguany amb una novetat com és la presència de les càmeres de La Xarxa, amb l'emissió en directe de les finals júnior i sènior (a partir de les 19h) a través de la plataforma XALA! i les televisions locals.

Torelló serà la tercera seu del Circuit durant aquest juliol de 2019, abans de la Gran Final del Circuit 3x3 FCBQ prevista per dissabte 27 de juliol a Barcelona i que reunirà als equips guanyadors de cada seu de cada categoria, tant en clau femenina com masculina. En aquesta final també participaran, en el cas que un conjunt aconsegueixi la victòria en més d'una seu, equips amb major puntuació acumulada durant tot Circuit.

El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat la darrera temporada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que va arrencar amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

Tota la informació del Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat