Trobada entre els presidents de l'ACB i de l'FCBQ

Antonio Martín, President de l'ACB, ha rebut aquest dilluns 15 de juliol al nou President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril.

15-07-2019 20:30

El nou President de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril, i el President de l'ACB, Antonio Martín, han mantingut una distesa trobada aquest dilluns 15 de juliol a la tarda a les instal·lacions de l'Asociación de Clubes de Baloncesto a Barcelona.

Durant la reunió, tots dos dirigents s'han pogut conèixer personalment així com establir una agradable conversa intercanviant opinions, posant-se al dia de la realitat actual de cadascuna de les dues organitzacions i tractant qüestions en comú que tenen històricament per veure quin camí cal seguir. Els dos presidents han coincidit en la intenció de col·laborar, com sempre, en pro del bàsquet en general, sumant esforços i sinèrgies, sense oblidar les diferències que hi ha entre totes dues entitats i la resta d'agents, que cal tenir en consideració per marcar i seguir un camí en benefici del bàsquet.

Nascut a Madrid, Antonio Martín Espina presideix l'ACB des de fa un any i combina una exitosa trajectòria com a jugador amb una reconeguda etapa en l'àmbit professional, en el bàsquet com en altres negocis relacionats amb l'esport, la tecnologia, la banca i la televisió.

| FCBQ |