El Campus del Bàsquet Català de Tortosa rep la visita de Laia Palau

L'ambaixadora de l'FCBQ i del Bàsquet Català, i recent campiona d'Europa visita, aquest dimecres 10 de juliol, els participants del Campus de Tortosa.

10-07-2019 19:00

Diumenge passat 7 de juliol es proclamava campiona d'Europa amb la selecció espanyola i aquest dimecres 10 de juliol, Laia Palau, ambaixadora de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i actual jugadora de l'Spar Citylift Girona, visitava i participava en una nova jornada dels Campus del Bàsquet Català de Tortosa.

L'arribada de la jugadora catalana va produir-se al voltant de les 11h del matí al Pavelló del Temple tortosí, fent vibrar de valent als 140 jugadors i jugadores presents a pista, que van poder gaudir d'una distesa xerrada amb preguntes, curiositats i consells per part de Laia Palau als infants i joves que no va deixar indiferent a ningú. La capitana de la selecció i llegenda del bàsquet femení europeu, compartia també jocs de tir i d'altres animats estacions i challenges amb els participants del Campus.

Aquesta trobada amb Laia Palau s'emmarca dins l'acord de col·laboració i de participació de la jugadora barcelonina a diferents esdeveniments i activitats vinculades amb el Bàsquet Català, com a ambaixadora. La barcelonina, amb aquest nou or aconseguit a l'Eurobasket 2019, es penja la seva dotzena medalla entre Europeus (3 d'or, 1 de plata i 4 de bronze), Mundials (1 de plata i 2 de bronze) i Jocs Olímpics (1 de plata).

Així mateix, el també ambaixador i jugador internacional, Pierre Oriola, i l'ex jugador i actual responsable del Circuit 3x3 FCBQ, Jaume Comas, es van donar cita al Campus de Tortosa per a protagonitzar visites de referència als nois i noies que s'hi apleguen durant els diversos torns.

Els Campus del Bàsquet Català 2019 estan adreçats a nois i noies des dels 7 fins als 17 anys i s'ofereixen diverses modalitats de campus esportius i casals de lleure així com les opcions de format diürn o nocturn.

Tota la informació dels Campus del Bàsquet Català
al web 
campus.basquetcatala.cat