Obert el període d'inscripcions de llicències 2019-20

Ja es pot iniciar el procés d'inscripció de llicències als diferents Campionats organitzats per la Federació Catalana de Basquetbol.

27-06-2019 19:00

Els Clubs ja poden inscriure les llicències dels seus diferents equips d'aquesta temporada 2019-20 mitjançant l'aplicació de llicències PlayOff.

- Quadre terminis d'inscripció i inici de competicions (data límit de validació dels equips)


Aquestes són les principals modificacions d’aquesta temporada per a la tramitació de llicències:

- Fotografies: S'han eliminat les fotografies amb una antiguitat superior a 3 temporades i s'implementa l'obligatorietat d'adjuntar la fotografia a totes les sol·licituds de llicència i sense aquest requisit no es poden validar llicències (Punt i de l'article 49 del Reglament Jurisdiccional).

- Jugadors/es NO Comunitaris: Es modifiquen els requisits per a la tramitació de les llicències de jugadors/es no comunitaris/es i nomes podrà validar aquestes llicències l'FCBQ prèvia revisió de la documentació corresponent (Circular 23).

- Entrenadors: Es modifica l'article 79 del Reglament Jurisdiccional autoritzant als entrenador/es a inscriure's a l'acta d’un partit en funció de la seva titulació i no del equip en el que te la seva llicència d'entrenador/a (Circular 24).

- Transfers: Es modifiquen els procediments de sol·licituds de transfer per tal d'adaptar-los als acord del darrer FIBA Central Board (Circular 25).

- Assegurança esportiva: Recordem que la cobertura de l'assegurança esportiva de les llicències de la temporada 2018-19 finalitza el 30/06/19, a partir de l'1/07/19 només tindran cobertura aquells federats que hagin validat la nova llicència per a la temporada 2019-20 (Circular 26).

D'altra banda, recordem que ja es poden descarregar el Certificat Mèdic, sol·licitud de llicència d'aquesta temporada així com la carta de baixa del club de la temporada anterior en cas que sigui necessari, des de l'aplicació de llicències.