Tot a punt per a la Final de la 2a edició del Circuit 3x3 FCBQ

110 equips participaran, dissabte 27 de juliol, a la Gran Final del Circuit 3x3 FCBQ 2018-19, amb la presència de les càmeres de La Xarxa.

25-07-2019 09:00

La Gran Final de la 2a edició del Circuit 3x3 FCBQ de la Federació Catalana de Basquetbol es disputarà aquest proper dissabte 27 de juliol en el Complex Esportiu Municipal La Mar Bella de Barcelona, just davant de la platja. Un total de 110 equips i més de 450 participants seran els protagonistes d'una final que segellarà aquesta fantàstica segona edició d'un creixent Circuit 3x3 FCBQ. S'habilitaran 8 pistes a l'interior del pavelló mentre que a l'exterior s'instal·larà una gran pista central homologada per FIBA amb graderies, servei de bar, DJ i zona VIP.

- WEB Final Circuit 3x3 FCBQ 2018-19


Aquesta Final del Circuit 3x3 FCBQ serà possible gràcies a l'organització de la Federació Catalana de Basquetbol amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i comptarà, una edició més, amb la presència de les càmeres de La Xarxa, que a través de les televisions locals i de la plataforma XALA! emetran en directe les finals femenines i masculines de les categories júnior i sènior, per segon any consecutiu.

Participants

A la Gran Final accedeixen els equips guanyadors de cada seu de cada categoria d'aquesta 2a edició del Circuit 3x3 FCBQ, tant en clau femenina com masculina. El cartell final el formaran un total de 12 combinats: els vencedors de cada seu i la resta en funció de la puntuació acumulada del Circuit després de les 13 proves disputades.

Al web oficial de la Final (3x3.basquetcatala.cat/final2019) trobareu més informació i equips classificats.

Pilota

La TF33 d'Spalding serà la nova Pilota Oficial del Circuit 3x3 FCBQ i de la Gran Final de Barcelona. Una vegada més, la marca americana aposta pel Bàsquet Català i en aquest cas, pel Circuit. Spalding, que ja aporta material, cistelles i pistes al Circuit 3x3 FCBQ, aportarà ara les pilotes no només per a la FINAL de la 2a edició, sinó també per a la propera edició 2019-20.

Amb aquest nou suport, Spalding s'afegeix a la Pilota Oficial FCBQ de les competicions oficials 5x5 (TF50, TF250 I TF500), ara amb el seu model SPALDING TF33, homologat per FIBA per aquesta nova modalitat olímpica. En les seves versions de pell i goma (versió taronja i blava), aquests models ja es poden trobar a la botiga online: labotigadelbasquet.cat. El nou model groc i blau amb el que es disputaran els partits de les finals, estarà disponible properament.

El Circuit

El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat la darrera temporada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que va arrencar amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

Tota la informació del Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat